Cadouri de 1 iunie: idei originale de la Cutia de Scrisori

Ce cadouri de 1 iunie poți alege de la Cutia de Scrisori? Poate că vi se pare că nu sunt prea multe opțiuni pentru că atunci când vă gândiți la cadouri de 1 iunie vă opriți automat la jucării. Sau poate ceva hăinuțe noi. Ei bine, noi venim cu câteva idei originale și care îi vor rămâne celui mic sau mai puțin mic amintire prețioasă.

O scrisoare venită din suflet este o bucurie indiferent de vârsta copilului. O scrisoare în care să-i arăți cât de mult înseamnă el pentru tine, cât de mult îl iubești și îl prețuiești. Sau poate o scrisoare în care să-i povestești cum ți-a schimbat viața apariția lui. O scrisoare în care să-i povestești despre momentul în care ai aflat că va veni pe lume, despre cât de mult ai proiectat și ai visat atunci când el era încă în burtică. Sau pur și simplu o scrisoare în care să spui ”Te iubesc pentru că…”. Emoțiile exprimate în cuvinte au o greutate enormă atât pentru emițător cât și pentru receptor, dacă este să ne exprimăm în termenii speficici teoriilor comunicării. Învață-ți copilul să-și exprime emoțiile! Tu ești exemplul lui suprem!

O altă idee este…borcanul copilăriei! Un borcan cu bilețele multicolore, care conțin citate despre frumusețea copilăriei, dar și idei de jocuri ca în vremurile în care nici tableta, nici laptopul și niciun alt gadget nu ne invadaseră viața. Bilețele care să-l învețe pe copilul tău cum să joace ”Rațele și vânătorul” sau ”Țară, țară vrem ostași” sau ”Ursul doarme și visează” și multe alte jocuri. Putem adăuga și bilețele în care tu să-i spui copilului tău cât de mult înseamnă pentru tine, ce ai învățat de la el, de ce ești mândru de el, de ce îl iubești indiferent de ce se întâmplă. 52 de bilețele, unul pe săptămână, timp de un an! Un borcan magic!

Și dacă vreți să adăugați și o jucărie sau un joc, găsiți minunate cadouri de 1 iunie pe www.livadacujucarii.ro. Sunt jocuri educative pentru toate vârstele, jucării din lemn prietenoase cu natura și foarte utile în dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Să sărbătorim cu emoție, bucurie și joc acest 1 iunie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *