Cand visurile devin realitate – Doar dus

Se dau: un borcan cu terapie, câteva bilețele inspiraționale precum ”Pericolul primordial în viață este să-ți iei prea multe măsuri de precauție” sau ”Navighează departe de portul siguranței. Prinde alizeele în pânzele tale. Explorează! Visează! Descoperă!”, doi oameni suficient de ”nebuni” și de frumoși pentru a-și lua bilet doar dus și ai toate ingredientele pentru un scenariu de film.

Dar ca noi nu vă oferim astăzi un scenariu de film, ci o bucată de viață reală, o bucată așa cum mulți visăm, dar puțini avem curajul. Raluca și Alex și-au dat demisia din televiziune și la 28 de ani au pornit-o în aventura vieții lor. O călătorie prin Asia și spre propriul lor Eu, o călătorie din aceea inițiatică, despre care citim în cărți, un drum spre cunoaștere și autocunoaștere.

visuri si realitate doar-dus

Raluca și Alex nu și-au luat prea multe măsuri de precauție și în mod clar navighează acum departe de portul siguranței. Nu este lucru ușor să renunți la job, casă, confortul oferit de familii și prieteni, la tot ceea ce știai pe dinafară, cu ochii închiși și să îți iei bilet…doar dus, spre Vietnam. Căci acolo se află acum prietenii noștri curajoși, predând engleza localnicilor.

raluca-3

Partea cea mai bună și frumoasă este că Raluca și Alex nu sunt deloc egoiști și s-au gândit să împărtășească toată experiența, pas cu pas, cu noi, cei de-acasă. Așa că îi găsiți pe www.doardus.ro și, bineînțeles, pe Facebook, pe pagina cu același nume. În aceste două locuri virtuale de întâlnire veți găsi povești frumoase, dar uneori destul de dure, pentru că vorbim despre realitate, fotografii sugestive, emoțiile și trăirile autentice ale unor oameni care au tăria de a crede în visurile lor și de a construi în jurul acestora. Ceea ce vă dorim și vouă!

cover-fb

Visuri si realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *