Ce isi doresc femeile?

     Daca ma intrebati pe mine, ni se da prea multa atentie. Zile peste zile in care ne asteptam sa primim cadouri, tot timpul dornice de rasfat, dar si taioase cand cineva ne considera mai putin puternice decat vrem noi. Eu cred ca ar trebui sa fim in egala masura atenti unii cu ceilalti, sa cautam sa fim mai buni, mai frumosi, sa ne reinventam, sa ne trezim din letargia cotidianului, sa renuntam la automatisme, la copy-paste, sa daruim bucati din sufletele noastre. Astazi venim in ajutorul domnilor si va dam cateva ponturi despre cum o puteti face pe EA sa va ofere cel mai cald si sincer zambet.

Scrisori cu zambete

1. Femeile adora sa fie surprinse. Asa ca este esential sa le oferiti ceva la care nu se asteptau. Ceva ce nici macar nu gandeau. Cu cat mai original cadoul, cu atat mai fericita cea careia I se adreseaza.

2. Femeile isi doresc cadouri unicat, daruri pe care sa nu le mai vada la nimeni altcineva. Asta le face sa se simta speciale, diferite de toate celelalte femei din lume, cel putin prin prisma celui care conteaza.

3. Femeile adora cadourile hand-made, cadourile pentru care este clar ca niste maini dibace au muncit, cadourile cu personalitate.

4. Femeile sunt innebunite dupa combinatia cuvinte frumoase, culoare, parfum. Asa ca…o scrisoare, intr-un buchet de flori ar putea fi cea mai frumoasa surpriza pe care o poti face celei pe care o pretuiesti.

5. Femeile sunt fiinte extrem de reflexive si au nevoie sa le hranesti setea de cunoastere si de autocunoastere. Terapia la borcan este ideala pentru o astfel de persoana, iar o scrisoare intr-o carte bine aleasa sigur nu va da gres.

Dincolo de orice sfat, ascultati-va inima atunci cand faceti un cadou, incercati sa nu va ganditi atat de mult la valoarea lui materiala, ci la ceea ce imprimati in cel caruia I-l daruiti. Gasiti idei de cadouri pentru suflet in cutia de scrisori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *