Invitatie la visare

Scrisoare de la Manasia  – Sunt locuri in tara noastra care te imbie la visare, la poezie, la indragostire...Cutia de Scrisori a descoperit domeniul Manasia, locul perfect fie pentru o simpla escapada de weekend, in apropierea Bucurestiului, fie pentru o petrecere de nunta cu totul si cu totul speciala.

Domeniul Manasia include un conac boieresc de poveste, un parc de doua hectare perfect pentru relaxare si o crama, aflata sub conac. Cu radacini la inceput de secol XVII, Domeniul Manasia isi deschide portile pentru iubitorii de frumos, la doar 50 de kilometri de Bucuresti.

Povestea acestui loc de vis incepe in anul 1650 si atinge apogeul intre 1879 si 1948, cand domeniul se afla in proprietatea familiei Hagianoff. Declinul se produce in perioada comunista, cand conacul este transformat mai intai in gradinita, apoi nationalizat si lasat intr-o stare deplorabila. In 2006, Ariadna Löwendal Dănilă, fiica actritei Irina Dall si nepoata marelui artist George Lowendal cumpara domeniul și il restaureaza treptat cu ajutorul unei echipe de profesioniști formata din arhitecti, constructori, designeri și scenografi condusi de soțul doamnei Löwendal Dănilă, restauratorul Dorin Dănilă.

Scrisoare de la Manasia

Doamna Ariadna Löwendal Dănilă creionează designul și decorează fiecare cameră a conacului cu piese de mobilier și accesorii elegante, fiecare cu povestea sa, cumpărate din cele mai bune magazine de antichităti din România și străinătate, total pentru a reda gloria și eleganța de odinioară.   Asadar, daca faceti planuri de nunta, puteti lua in considerare o astfel de locatie care se asorteaza perfect cu invitatii de nunta scrise de mana de echipa de visatori din Cutia de Scrisori, marturii cu texte personalizate pentru fiecare invitat in parte si multe alte surprize caligrafiate cu drag si grija pentru frumos.

Scrisori si flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *