Mesaje de Paște: De ce să renunți la sms-urile impersonale

Mesaje de Paște se trimit de când lumea și pământul. Pe vremea copilăriei noastre, părinții cumpărau felicitări, scriau textul cu mânuța lor și trimiteau celor apropiați. În zilele noastre, lumea s-a obișnuit să compună mesaje de Paște standard sau să le copieze de pe internet și să le trimită prin sms sau pe Whats App către toată lista de contacte. De-a valma, impersonal, fără emoție, fără personalizare. Recunosc, nu-mi place genul acesta de comunicare!

Paștele este fără îndoială o sărbătoare plină de semnificații, o sărbătoare care te apropie de cei dragi, de familie și de prietenii de suflet. Momentul de respiro în care vă strângeți în jurul mesei și vă reconectați unii cu ceilalți. Iar pentru cei pe care nu-i aveți aproape, un mesaj cu ”Fie ca lumina…” nu va face însă diferența. Fac diferența cuvintele venite din suflet, cele care i se adresează strict persoanei respecitve, cuvintele care vă reprezintă și care reprezintă relația pe care o aveți cu omul acela. Fac diferența cuvintele pentru care v-ați rupt puțin din timpul tot mai puțin pe care îl aveți pentru a vă gândi la persoana dragă și la ce înseamnă ea pentru voi.

Așa că înainte de Paște, vă provocăm să vă puneți emoțiile și gândurile cele mai frumoase la treabă și lansăm un concurs cum altul nu-i. Ce trebuie să faceți: să dați like paginii noastre de Facebook, să share-uiți postarea de pe Facebook care anunță concursul, iar în comment să ne lăsați o urare frumoasă de Paște, pentru cineva drag. Câștigătorul va avea parte de transcrierea mesajului într-o scrisoare în plic cu sigiliu, pe care o vom expedia acolo unde doriți dumneavoastră și care va deveni o amintire de neprețuit. Marți seară, 11 aprilie, la miezul nopții, se încheie concursul, pentru a avea timp să trimitem scrisoarea în timp util. Mult succes și multă inspirație să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *