O idee de cadou inedita: terapie la borcan

Toata lumea cauta idei de cadouri cat mai inedite, cat mai speciale, ceva ce nu ofera oricine. Iar terapia la borcan este clar un cadou deosebit, realizat si oferit cu drag de cutia de scrisori. Despre ce este vorba?

Se ofera un borcan cu 52 de biletele, frumos rulate si legate, manual, bineinteles! Fiecare biletel contine un mesaj inspirational, o sarcina, o tema de reflectie, toate scrise cu grija de mana psihologului si realizate in functie de persoana careia i se adreseaza! Cate un biletel pe saptamana, timp de un an!

De ce avem nevoie de la tine? Tu ne vei furniza toate datele importante despre cel caruia ii oferi borcanul: puncte forte, puncte slabe, comportamente pe care vrea sa le schimbe, calitati pe care poate nu le valorifica suficient, orice crezi ca ne poate ajuta pentru a realiza bomboanele noatre terapeutice. Este foarte important ca toate aceste detalii sa fie cat mai relevante, astfel incat mesajele de pe biletele sa aiba impactul potrivit asupra persoanei careia i se adreseaza. In plus, avand un psiholog in echipa de visatori din cutia de scrisori, ii stam cu drag la dispozitie posesorului borcanului pentru orice nelamurire, orice intrebare sau indrumare.

Mesaje din viata

Sunt lucruri pe care poate nu le constientizam, din cauza ritmului alert in care traim pierdem contactul cu noi insine. Terapia la borcan va reconecteaza cu propria persoana, va reflecta ca intr-o oglinda ganduri si emotii ingropate, de care am uitat, pe care nu mai stim sa le exprimam. Temele terapeutice va vor da sansa de a iesi din carapacea in care ne ascundem, de a va testa limitele, de a va expune intr-un mod pozitiv.Va vor da sansa sa va jucati, pentru ca mare nevoie avem, ca adulti, de joc si de bucuria aceea simpla, pura, inocenta. Vor fi 52 de saptamani in care veti porni intr-o calatorie de regasire si reinventare. Consumati fara grija, saptamana de saptamana, fiecare biletel terapeutic in parte! Borcanul nu contine conservanti, doar “e”-urile sanatoase din cuvinte alese!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *