Povesti si scrisori: Prima scrisoare a lui bebe Alexandru

Scrisorile noastre au în spate povești cum rar ne-a fost dat să auzim. Bebe Alexandru a trimis prima lui scrisoare când avea doar câteva zile. Este drept, l-am ajutat și noi. Mesajul lui de dragoste era pentru nimeni alta decât mămica lui. Ce cadou mai frumos poți primi când te întorci acasă, de la maternitate, decât o scrisoare de la puiul de om căruia tocmai i-ai dat viață? Dar pentru astfel de surprize care marchează începutul unei noi călătorii este nevoie de sensibilitate! Este nevoie de grija și iubirea tatălui. Căci tăticul lui bebe Alexandru s-a gândit la această minunată surpriză. Și a fost pentru prima oară când am primit o astfel de cerere. Ne-a scris când mami și bebe erau încă în maternitate, ne-a rugat să-l ajutăm cu un mesaj frumos, de suflet, ceva care să rămână pentru totdeauna. Nu putem să vă descriem emoția pe care am simțit-o lucrând la această scrisoare magică și îi mulțumim lui George că a apelat la noi pentru a crea acest moment. Am încercat să găsim cele mai potrivite cuvinte, cele mai alese și cele mai autentice. Pentru că așa trebuie să fie încă din prima zi comunicarea dintre mămici și pitici.

Povesti si scrisori

 

Iar cuvintele noastre, după cum ne-a mărturisit tăticul, au ajuns fix la inima proaspetei mămici. Uneori, câteva vorbe venite din suflet, un gest de tandrețe care să arate prețuirea, o surpriză venită atunci când nici nu te gândești…toate acestea te pot face să uiți de oboseală, de griji, de temeri, de orice fel de umbră. Un mic fragment îl împărtășim și cu voi:

”Știu sigur că voi avea parte de toată dragostea și prețuirea ta, știu sigur că mâinile tale vor fi de acum ale mele: mâini care îmi vor șterge lacrimile, mâini care mă vor susține și mă vor ridica atunci când cad, mâini care îmi vor mângâia sufletul mai târziu, când poate alții mi-l vor răni. Dar și eu voi fi pentru tine un sprijin de nădejde! Voi fi cel care te va face să zâmbești, cel care te va face mândră și mai târziu cel care te va proteja!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *