Valentine’s Day, scurt preview pentru Dragobete

Valentine’s Day sau Dragobete? Pe cei mai mulți dintre noi Valentine’s Day ne ia pe nepregătite. Ocupați cu job-urile, cu multe alte responsabilități, cu vremea geroasă, uităm de această zi a îndrăgostiților. Motiv pentru care ne spunem: lasă că mă revanșez de Dragobete. Sărbătoarea autohtonă pare să câștige tot mai mult teren. Pe o parte datorită categoriei amintite mai sus, pe de altă parte datorită celor care refuză să sărbătorească Valentine’s Day pe motiv că nu este o sărbătoare românească, ci una importată.

Cutia de Scrisori sărbătorește iubirea în fiecare zi! Este ingredientul de bază în activitatea noastră de zi cu zi. Din iubire și cu iubire realizăm fiecare scrisoare, fie că este în plic cu sigiliu, fie că este în eprubetă, fie că este rulată sau ascunsă între paginile unei cărți. Din iubire și cu iubire realizăm și fiecare borcan cu terapie, fiecare cadou personalizat care pleacă spre voi. Ne-am bucurat că am putut fi complicii voștri la surprizele de Ziua Îndrăgostiților și ne dorim tare mult să contribuim și la cele de Dragobete.

Valentine's Day sau Dragobete

Povestea spune că, pe 24 februarie, îmbrăcați de sărbătoare, fetele și flăcăii se întâlneau în fața bisericii și pleacau să caute prin păduri și lunci, flori de primăvară. Pe dealurile din sat se aprindeau focuri, iar fetele și băieții stăteau și povesteau. Apoi, fetele se întorceau în sat alergând, urmărite de băiatul care le plăcea. Dacă flăcăul prindea fata, iar aceasta îl plăcea la rândul ei, îl săruta în văzul tuturor, fiind celebră sintagma ”Dragobetele sărută fetele”. Dragobetele era astfel ocazia potrivită pentru a-ți face cunoscută relația.

Se mai spune că nu este bine să plângi de Dragobete pentru că lacrimile vărsate în această zi sunt prevestitoare de necazuri și supărări în perioada ce va urma. Așa că noi vă sfătuim să faceți bucurii, indiferent daca este Valentine’s Day sau Dragobete, să smulgeți zâmbete, să faceți gesturi mici, dar încărcate de emoție și autenticitate. În fiecare zi a vieții voastre. Aduceți lumină în viața celor pe care îi iubiți, indiferent când și cum!

Noi vă așteptăm pe Cutia de Scrisori pentru cadouri personalizate, cuvinte alese și o caligrafie cu dichis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *