50 cele mai frumoase scrisori de dragoste celebre

50 cele mai frumoase scrisori de dragoste

” 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile ” este o colecție vibrantă de emoții amestecate, o carte de care ne-am îndrăgostit pe loc. Lăsăm aici, spre inspirație, 7 fragmente de iubire așternută pe hârtie și promitem să mai împărtășim și altă dată cu voi din comorile ce se ascund între aceste coperți.

”Iubita mea soțioară, ce bine ar fi să primesc o scrisoare de la tine!…Astăzi este a șasea zi de când am plecat de lângă tine și, pe legea mea, mi se pare că a trecut un an.” (Wolfgang Amadeus Mozart către Constanze Mozart

”…cel care iubește somn nu are…” (Michelangelo Buonarroti către Vittoria Colonna)

”…înseamnă totul pentru mine să știu că mă iubești și tu.” (George Bush către Barbara Pierce)

”…sufletul meu trebuie că este un semn al iubirii pe care ți-o port.”  (George Bush către Barbara Pierce)

”Dumneata îmi găsești nenumărate defecte, în vreme ce eu nu-ți găsesc decât unul…avariția te face să cauți a obține monopolul asupra tuturor sentimentelor mele.” (Benjamin Franklin către Madame Brillon)

”Niciodată nu s-au mai întâlnit două suflete mai incompatibile și cu buzele mute! Probabil că și Dumnezeu își râde de pantomima noastră.” (Jack London către Anna Strunsky)

”Cu multă dragoste, scumpă Mary, și să știi că nu sunt nerăbdător. Ci doar disperat.” (Ernest Hemingway către Mary Welsh)

Cu drag și prețuire,

Echipa de visători din Cutia de Scrisori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *