Ce dor mi-a fost de voi!

În martie, anul acesta, Cutia de Scrisori, a împlinit 4 ani. Patru ani de când scriu și livrez scrisori, de când ascult povești de iubire, de când încerc să pătrund în sufletele oamenilor prin cuvinte cât mai bine alese. Au fost 4 ani în care am fost surprinsă de cât de mult și de frumos știu să iubească oamenii, de cât de dor le este de cadouri simple, autentice, venite din suflet, pe care nu le pot valorifica decât în emoții.

În martie, anul acesta, am decis să iau o pauză. În vremuri de pandemie, am simțit că am nevoie de un pic de timp în plus pentru alte proiecte, pentru alte arii din viața mea. Și cumva cred că mi-am imaginat că această pandemie nu va dura prea mult. Dar iată-ne în octombrie și virusul acesta, care ne pune la încercare din atât de multe puncte de vedere, nu se dă dus. Am realizat că în toate lunile acestea, cel mai des am auzit cuvântul…DOR! ”Mi-e dor de părinți”, ”Mi-e dor de bunici”, ”Mi-e dor de iubita mea care locuiește în altă țară”, ”Mi-e dor de copii”, ”Mi-e dor de prieteni”, ”Mi-e dor de normalitate”.

Și cum COVID 19, acest personaj sinistru, nu ne lasă să ne alinăm dorurile cu îmbrățișări și sărutări, am decis că este timpul să trezesc la viață Cutia de Scrisori. Așa că dragi prieteni vechi și noi, reîncepe livrarea de scrisori scrise de mână, dar și a borcanelor cu mesaje surpriză care să vă însoțească pe parcursul anului. Revin surprizele din cerneală și emoții, scrisorile-tablou sau tablourile cu surprize, invitațiile pentru evenimentele pe care abia le așteptați și poate încă sunteți nevoiți să le amânați.

Vă aștept cu drag în universul Cutia de Scrisori și cu sufletul deschis și dornic să vă asculte poveștile!

Cu toată dragostea,

Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *