Str. Nuferilor, Mogoșoaia

tel. 0724523704

Va asteptam cu drag!

Intrebari frecvente

Cateva lamuriri

Ce este “Cutia de Scrisori”?

      Este locul de unde poti comanda scrisori si mesaje, sub diverse forme, scrise de mana. De aici iti poti alege cele mai frumoase cadouri personalizate, cele mai deosebite invitatii pentru evenimentele speciale din viata ta sau pur si simplu locul de unde poti comanda o scrisoare caligrafiata care va fi livrata oriunde iti doresti si in ce forma visezi tu. 

Care sunt costurile de livrare?

   Costul pentru livrarea in Bucuresti este de 10 lei, iar in afara Bucurestiului 20 de lei. Pentru livrarea in afara tarii, trebuie sa cunoastem destinatia pentru a stabili pretul. Vei primi un e-mail/sms de confirmare in momentul in care livrarea a fost efectuata.

Cum platesc?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Care este termenul de executie si livrare al comenzii?

In functie de produsul ales, termenul este de 1-4 zile lucratoare. Scrisorile pot fi livrate intr-o zi-doua, terapia la borcan 2-3 zile. Daca exista o data fixa la care ai nevoie ca produsele sa-ti fie livrate, te rugam, adauga acest detaliu in comanda ta.

Cum stabilim care este textul unei scrisori?

    Exista doua variante: fie ne oferi tu un text, pe care noi te asiguram ca il vom edita profesionist, pentru a-i da forma cea mai potrivita si corecta, fie ne oferi cateva detalii despre ceea ce vrei sa transmita textul scrisorii, cateva elemente cheie, iar noi iti vom crea textul dorit. Iti vom trimite prin e-mail textul realizat pentru a-ti da acordul, iar apoi caligrafiem scrisoarea propriu-zisa si o livram asa cum iti doresti tu: in plic cu sigiliu, intr-o cutie speciala, intr-o carte bine aleasa sau intr-o rama foto frumos impachetata.

Cum realizam terapia la borcan?

Psihologul de serviciu are nevoie de cateva detalii despre persoana careia i se adreseaza borcanul: varsta, stare civila, calitati, hobby-uri, aspecte pe care isi doreste sa le schimbe, elemente din viata care o preocupa si orice alt detaliu ar putea crea o oglinda a celui pentru care vom realiza borcanul. Biletelele din borcan vor fi concepute in functie de aceste detalii si vor fi scrise de mana, cate un biletel pentru fiecare saptamana a anului.

Cum putem sa ajutam micile si marile companii?

     Putem scrie de mana scrisori de multumire pentru clientii dumneavoastra, scrisori de prezentare, invitatii la evenimentele pe care le organizati. Textele le concepem impreuna, astfel incat sa fie in concordanta cu imaginea si valorile pe care le promovati.

Send us an email