Idei de cadouri pentru prima zi de școală

prima zi de școală

Prima zi de școală este foarte aproape! Un nou an școlar stă să înceapă cu emoție și sperăm noi cu bucurie, atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Îmi amintesc cu plăcere de zilele de 15 septembrie, de toată emulația, de pregătirile care precedau această zi, de revederea cu colegii și profesorii, de emoția fiecărui nou început, de dorințele pe care mi le puneam și de obiectivele pe care mi le stabileam.

Acum, la ani distanță de acele zile, am tras puțin cu ochiul la prima zi de școală din alte culturi. Spre exemplu, în Germania, începutul școlii este un eveniment extrem de important. Se organizează adevărate petreceri în cadrul școlilor pentru a-i întâmpina cum se cuvine pe elevi. În plus, în foarte multe regiuni nemțești, fiecare copil primește un coif din hârtie colorată plin cu dulciuri și rechizite.

În Noua Zeelandă, școala începe în luna februarie printr-o festivitate fastuoasă, plină de discursuri și cântece pline de viață, Nu lipsește nici celebrul dans haka.

În India, prima zi de școală are loc la sfârșitul primăverii. Copiii primesc ghiozdane, baloane, dulciuri, manuale și, pentru că începutul școlii coincide cu debutul sezonului musonic, cei mici primesc și umbrele colorate.

În Norvegia, prima zi de școală este considerată mai importantă decât ziua de naștere. Elevii primesc ghiozdane noi, iar profesorii le oferă flori.

Cutia de Scrisori vă îndeamnă să celebrați și voi așa cum se cuvine acest nou început și vine cu câteva sugestii de cadouri pe care le-ați putea oferi când clopoțelul va suna din nou.

Pentru dascălii care își prețuiesc elevii și vor să le arate iubirea într-un mod inedit, putem pregăti borcane cu mesaje de început de an, cu urări care să-i însoțească pe tot parcursul anului. Fiecare copil va extrage câte un bilețel pe care îl va citi și îl va discuta împreună cu ceilalți colegi și cu învățătoarea sau dirigintele. Sau îi puteți aștepta pe elevi cu câte o scrisoare sau felicitare pe fiecare bancă, o scrisoare  personalizată de bun-venit, care cu siguranță le va rămâne amintire pentru totdeauna,

Iar dacă voi, cei mici, doriți să le oferiți un cadou unic profesorilor voștri, putem realiza borcane ale recunoștinței, scrisori personalizate, albume foto personalizate care să surprindă cele mai frumoase momente din anii de școală de până acum și multe alte cadouri de suflet, care cu siguranță vor produce multă emoție.

Vă așteptăm să punem la cale surprize minunate și să ticluim amintiri de neuitat!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *