POVESTEA NOASTRA

Povestea din scrisori

        Povestea din scrisori: povestile frumoase incep cu a fost odata, contin de cele mai multe ori o incercare, peste care personajele principale trec cu bine, si se termina cu o nunta ca in povesti. Povestea noastra are toate ingredientele, asa ca noi credem cu tarie in ea.

      A fost odata o fata indragostita de cuvinte, de literatura, de scrisul de mana, de petele de cerneala cu care ramai pe degete dupa ce gandurile tale s-au transformat in semne fermecate pe o foaie de hartie, o psiholoaga visatoare din televiziune care a intalnit un baiat la fel de visator, tot om de televiziune, si totul a devenit de poveste. Baiatul i-a daruit o masina de scris. Apoi si-au scris povestea impreuna, cu incercari, dar cu mult mai multe impliniri, pentru ca in final sa faca nunta din povesti. O nunta la care invitatii au fost poftiti prin intermediul unor carti postale, create de mire si scrise cu manuta ei de catre mireasa. Cu texte personalizate pentru fiecare invitat, cu tot dragul pus acolo pentru cei care urmau sa le fie alaturi. Asa a aparut “Cutia de scrisori”!

Cum ar fi sa spui “Te iubesc!” sau “Iarta-ma!” sau “Iti multumesc” sau “Te invit” intr-un mod cu totul special, prin texte bine ticluite, scrise de mana, cu toata grija si atentia? Iti mai poti imagina emotia deschiderii unui plic in care sa stii ca nu vei gasi o factura, o amenda sau un alt factor de stres, ci cuvinte doar pentru tine gandite de la un om frumos si drag? Pascal spunea candva: “Cuvintele frumoase nu costa nimic, cu toate acestea, ele au un efect deosebit.” Asa ca haideti sa redescoperim impreuna puterea cuvantului!

scrisori vechi

Ce poate fi mai frumos decat o scrisoare in plic cu sigiliu, ca in vremurile in care viata inca mai avea rabdare cu muritorii ei? Sau scrisoarea din carte, o carte de poezii sau un volum de proza care sa te transpuna in alta lume. Sau o scrisoare bine ascunsa intr-o cutie ce poate deveni cufarul tau pentru micile amintiri. Sau poate nu esti cea mai romantica persoana, dar esti cel mai iscusit antreprenor si vrei sa-ti surprinzi clientii si colaboratorii cu scrisori de multumire scrise de mana sau invitatii la evenimentele tale la fel, scrise de mana!

In cutia de scrisori veti gasi insa chiar mai mult de-atat! Veti gasi terapie la borcan, o inspiratie pentru oricine si o buna ocazie de a mai reflecta putin la vietile noastre date pe repede inainte, un exercitiu terapeutic intins pe perioada unui an. Gasiti si borcanul cu carti, pentru a va aminti de placerea inegalabila a unei lecturi bune. Gasiti borcanul cu filme sau borcanul calatorului. Toate acestea pot fi asezonate cu buchete de flori de poveste! Va ajutam sa gasiti cea mai buna modalitate de a-i invita pe cei dragi la evenimentele speciale din viata voastra si de ce nu, de a le oferi la final o amintire unica.

Suntem pregatiti sa indeplinim visuri din cerneala si sa va ajutam sa ajungeti la sufletele celor pe care ii pretuiti! Asa ca deschideti cu incredere cutia de scrisori!

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa….

Echipa de visatori din cutia de scrisori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *