Cel mai frumos mulțumesc

servicii companii

Scrisorile de dragoste sunt fără îndoială partea preferată din ceea ce înseamnă Cutia de Scrisori. Dar atunci când nu punem emoție în fiecare literă, când nu visăm cu ochii deschiși, când nu pătrundem în cele mai frumoase povești de iubire. scriem…scrisorele de mulțumire!

Ideea ne-au oferit-o prietenii noștri de la Livada cu Jucării, care ne-au rugat să-i ajutăm cu scrisorele pentru clienții lor. La fiecare comandă pe care o au, adaugă câte o scrisorică sau câte un card de mulțumire, scris de mână. Este modul lor de a le mulțumi celor ce îi aleg pentru încredere. Iar pentru cei care găsesc aceste mesaje de suflet, bucuria este foarte mare. Punem în aceste mesaje de mulțumire toată prețuirea și aprecierea, recunoștința și bucuria de a face oamenii fericiți.

Tot atunci când nu scriem scrisori de dragoste, concepem scrisori prin care angajatorul își anunță angajatul că a fost promovat. Ce mod mai frumos de a afla o veste atât de importantă decât printr-o scrisoare elegantă, în plic cu sigiliu?

Sau cum ar fi ca de sărbători felicitările pe care le trimiți către angajați, clienți, colaboratori să nu mai fie standard, în format electronic, ci personalizate și scrise de mână? Vei avea surpriza să descoperi că au fost păstrate la loc de cinste.

În plus, mai avem o propunere minunată pentru voi: cum ar fi ca atunci când oferiți o carte de vizită, aceasta să fie scrisă de mână? Putem adăuga motto-ul vostru, astfel încât să aveți un impact aparte asupra celui căruia o oferiți.

Așa că, dacă doriți să fiți altfel, dacă vreți să arătați că oamenii cu care și pentru care lucrați zi de zi contează cu adevărat, dacă vreți să aduceți un zâmbet pe buze și să lăsați o amintire frumoasă, vă invităm la o cafea și un brainstorming din care cu siguranță vor reieși ideile potrivite pentru business-ul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *